Lejonbragden 2015

Årets upplaga av Lejonbragden gick av stapeln 2015-05-09. Preliminära resultat publiceras här. Vi vet med oss att några enstaka mellantider är fel, men sluttiderna är väldigt troliga att de blir officiella såvida inget i vår genomgång visar något annat.

Tack för i år!

8 thoughts on “Lejonbragden 2015

 1. Tack snälla för att ni väntade tills jag km i mål strax under min ambition och målsättning att ta mig runt de 10 milen strax under 15 timmar vilket gick med ett par minuter. Tack för att ni sprang och köpte mjölk till mig då jag mådde illa. Ja ett stort tack till alla som gjorde loppet till ett minne. Och vilka fantastiska kämpar jag träffade. Ett perfekt genomfört evenemang som jag just nu liggande i sängen med tunga ben inte fattar beslut om vad gäller nästa år men omöjligt är det inte. Jakob fick kämpa i 4 år för att slippa jumboplatsen och nu har jag den men den är jag stolt över för jag klarade mitt mål, under 15 timmar, tack!
  Roland fors nr 49 tillika födelseåret

 2. Instämmer i Rolands tack. Vad gäller hela arrangemanget men inte minst till er som stod och frös i väntan på oss eftersläntrare.
  Måste också rätta mig angående tjatet om att det skulle vara första gången som alla damer gick i mål på 10 mil. Rent tomprat. Har ju hänt flera gånger, förra året t.ex! Tur ingen upplyste mig för då hade nog brutit vid 7.

  Malin Olsson

 3. Återigen stort tack till alla som gjorde detta loppet till en mycket minnesvärd tillställning!
  Bra kämpat allihop! Inte minst de hjältar som höll ut i nästa 15 timmar!
  Benen känns ”lite” trötta idag 😉

  /Fredrik

 4. Hej,

  tack för ett trevligt och mysigt lopp!
  Jag kände mig väl omhändertagen
  från start till mål. Det var tätt mellan vätska och
  mumsmums.
  Det är alltid 100 ggr mer personligt och skojigt med
  dessa smålopp.

  Tack ännu en gång!
  /Jonas

 5. Tack för denna positiva erfarenhet, det gick! Fantastisk tillställning, återkommer gärna. Grattis alla hjältar, idag njuter vi!
  Hälsning från Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *