Uppladdningsmiddag på Paolos

Precis som förra året kommer restaurang Paolos på Elite Hotel Ideon att hålla extra öppet för oss kvällen innan loppet. Ett utmärkt tillfälle att träffa andra löpare, funktionärer och arrangörer och snacka taktik över en god pasta eller smaskig efterrätt. Boka gärna in kvällen oavsett om du är pastasugen eller inte! Vi ses 18:00, vänner och anhöriga är så klart också välkomna.

5 thoughts on “Uppladdningsmiddag på Paolos

  1. Jag hakar gärna på ikväll (ska inte springa Lejon i år men har iallafall pace:at fyra varv på TEC och föddes samma år som Lejon startade ;)). Känner en del som ska springa och tackar såklart inte nej till möjligheten att käka god mat i trevligt sällskap.

    Undrar bara hur ni ställer er till att man tar med en liten vovve? Har pratat med resturangen och för dom är det okej men vill inte vara till besvär om ngn tycker att det är olämpligt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *